Saturday, August 20, 2011

malasnakamektahudah

SUMPAH malas nak amek tahu bile pendaftaran pelajar baru UiTM untuk sarjana muda ni.  Kejap 6 September and kejap 11 September.  Mane satu nak ikot ni.  Call UiTM, staff die xsure plak.  So cmne tuh ??  As a student, mesti laa anxious untuk tahu.  Sebab the student can prepare untuk masuk study balik.  Tambah2 lagi nak further study ni.  TAKOT !!  Ahahah.

Kawan2 dah start call and tanye mende2 ni.  I'm so stress !!  Baru nak pikir raye dulu.  Argghhh  !!  Naseb bek laa preparation raya and masuk study balik dah settle semua.  Thank you so much to my boyfie.  He's the one who helped me.

Lpas tuh, psl orientasi, lupe plak yg UiTM Bandar Melaka je yang wat.  Sorry kawan2 yang len, slh info plak.  Ahaks !!  Cian kwn2 sbb diowg xnk orientasi.  Xpyh risau dah kwn2 sbb hanye student baru UiTM Melaka je yang wat.  Senior kate tuh laa special nye UiTM Melaka ni.  Actually, semua UiTM negeri mengaku yang diowg special.  Ahahah.  Pandai amek tarikan student kan !!

Can't wait nak selesai kan semua pendaftaran so that I can concentrate on my study.  Yes !!

4 comments:

  1. minggu orientasi pun kdg2 seronok;p

    ReplyDelete
  2. i know right ?? kwn2 yg len je xske. Sbb mls melanda. i'm loving it. sbb dpt jmpe kwn br !!

    ReplyDelete